Pakovanje:1 l, 4 l, 20 l

Elanit 172

Elanit 172 je jedno i dvokomponentno lepilo na bazi poliuretana. Elanit 172 koristi se u industriji obuće za lepljenje termoplastičnih đonova, svih vrsta gumenih đonova (transparentne gume, tvrde ili meke porozne gume), đonova od polivinil hlorida i poliuretana, kožnih đonova itd.

Korisnik: Branislav Lazić 2016-01-19 22:34:40

Koja je cijena i kako u Bosni kupiti vaše proizvode. Ja imam proizvodnju obuće u Tuzli

Administrator:

Javite se na telefon 00381 33 780 006 ili pišite na mail: elanprodaja@ptt.rs da bi Vam dali informaciju za cene. U svom asortimanu imamo više lepila i pomoćnih sredstava za obuću i kožnu galanteriju.


Korisnik: Petar 2018-09-17 21:43:49

Pozdrav, interesuje me da li se lepak moze naneti na gornjiste patike koje su izradjene od razlicitih materijala? Bavim se restoracijom odredjenih patika, pa trazim dobro i jeftinije resenje. Inace djonovi koje lepim su od Poliuretana. Da li lepak ima boju? Probao sam razlicite lepkove za obucu (neki imaju i zutu boju) i nisu bas dobro lepili, znam da povrsine treba pripremiti dobro pre lepljenja i ceo proces pre i posle nanosenja lepka. I da li se mora koristiti utvrdjivac ili se moze lepiti i bez njega? Hvala na odgovoru, nadam se da nisam nikog zbunio sa ovim mojim objasnjenjem. Petar :)

Administrator:

Predlažemo Vam lepilo Elanit 172 sa utrvrđivačem RF. Površine koje lepite moraju biti dobro očišćene. lepilo je bezbojno.Postavite pitanje...

Postavite pitanje, komentar za naš proizvod.Tehnička podrška će vam u najkraćem roku odgovoriti

CAPTCHA Image Prikaži drugu sliku(Show another image)