Istraživanje i razvoj


Elan u svom sastavu ima dobro organizovan tim tehnologa i hemičara koji rade u našoj laboratoriji na istraživanju, razvoju i unapređenju naših proizvoda. Zahvaljujući stalnom istrživačkom naporu i dugogodišnjem iskustvu naših tehnologa Elan je u mogućnosti da se prilagodi zahtevima klijenata, da brzo reaguje i donese efikasna rešenja.

 

Više od pola veka u našim laboratorijama se svakodnevno radilo na razvoju i unapređenju lepila, zaptivnih masa i proizvoda od plute, pa danas Elan predstavlja jednu od najkvalifikovanijih srpskih kompanija u hemijskoj industriji.

 

Naše odeljenje razvoja uključujući naučne programe i seminare proširuje svoja znanja i iskustva sa prestižnim institutima i univerzitetima i  svim vodećim sndadbevačima u hemijskoj industriji.

 

Visoko kvalifikovan i specijalizovan tim tehnologa i hemičara je u mogućnosti da ponudi tehničke informacije za potrebe svakog zahteva u raznim sektorima industrije gde su naši proizvodi u primeni.

 

Isto tako naš tim za istraživanje i razvoj svakodnevno odgovara na veliki broj telefonskih poziva i e – mail-ova poslovnih klijenata i pojedinaca kojima je potrebna tehnička podrška.

 

Rad na visokom kvalitetu, razvoju i istraživanju, uz punu odgovornost stručnih timova zasniva se i dalji razvoj Elana.