O NAMAHemijska industrija Elan  je više od pola veka Vaš pouzdan i kvalifikovan partner  u sektoru široke potrošnje, građevine i zanatstva, auto i elektro industrije, industrije obuće, nameštaja i ostalih proizvodnih industrija.

 

Elan je od 1958. godine svoje ime gradio na razvoju, proizvodnji i distribuciji visoko kvalitetnih proizvoda. Širok asortiman naših proizvoda po pomenutim sektorima čine:

lepila    -   zaptivne mase   -   pluta

 

Naša kompanija čije je sedište u Prijepolju, u Srbiji je vodeća u proizvodnji lepila  na domaćem tržištu i tržištu bivših jugoslovenskih republika. Elan zauzima vodeće pozicije kako u potrošačkom tako i u industrijskom sektoru sa dobro poznatim brendovima kao što su:             

Syntelan  - Elanit -  Elapren - Dufix – Sintex - Plastiflex

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, osmišljenoj strategiji poslovanja i kontinuiranim ulaganjem u tehnolški razvoj Elan decenijama opravdava ukazano poverenje svojih kupaca. Elan je u mogućnosti da se prilagodi zahtevima klijenata, da brzo reaguje i donese efikasna rešenja.

 

Elan garantuje optimalne konsultanske usluge i tehničku pomoć  svim poslovnim partnerima i pojedincima kojima je tehnička podrška potrebna.

 

 

Da bi smo obezbedili  pouzdan kvalitet koristimo samo sirovine renomiranih dobavljača i samim tim omogućavamo potrebnu sigurnost našim klijentima tokom primene naših proizvoda.

 

Poslujemo u skladu sa standaradima kvaliteta SRPS ISO 9001:2008, SRPS ISO 1401:2005 i međunarodni IQ Net za koje posedujemo setifikate.

 

Elan nastavlja sa svojim stručnim timom tehnološki razvoj sa snažnim usmerenjem na kupca, odličan kvalitet, stalne inovacije i sistemska rešenja...