Građevinarstvo

Lepila za parket, presovana pluta za termo zvučnu izolaciju i antivibraciju, protivklizna površina, lepilo za PVC ugaone lajsne sa mrežicom, lepilo za podne PVC pokrivače, lepila za drvo, zaptivne mase..


Lepila      Zaptivne mase      Proizvodi od plute     

Protivklizna površina

Namena: Protivklizna površina je izrađena od određenog granulata plute i kaučuka otpornog na ulje i temperaturu do 125ºC (398 K). Protivklizna površina koristi se za oblaganje ravnih površina (podova) u brodogradnji i građevinarstvu. Postižu se veoma dobri efekti protivkliznog dejstva pri hodanju, termoizolaciona svojstva kao i dekorativan izgled.


Pakovanje: tabla 1100 x 800 mm i debljine 3,00 do 6,00 mm.

Tehnicke karakteristike Pitanja/Odgovori

Pluta standard

Namena: Presovana pluta - standard je složeni aglomerat određenog granulata plute i specijalnog vezivnog sredstva. Presovana pluta - standard (krupna granulacija) koristi se u građevinarstvu, tapetarstvu, mašinskoj i elektroindustriji za termo-zvučnu izolaciju, dekoraciju i antivibraciju.


Pakovanje: tabla 1000 x 500 mm, debljine od 1-100mm

Tehnicke karakteristike Pitanja/Odgovori

Pluta specijal

Namena: Presovana pluta – specijal je složeni aglomerat određenog granulata plute i specijalnog vezivnog sredstva. Presovana pluta - specijal (sitna granulacija) koristi se u medicini, vinarstvu i elektroindustriji za izradu ortopedskih pomagala zatvarača za flaše i kao antivibraciono sredstvo.


Pakovanje: tabla 1000 x 500 mm, debljine od 1-100mm

Tehnicke karakteristike Pitanja/Odgovori


Copyright © Elan 2014